Ζήστε στο Serenity

Τα ολοκαίνουργια σπίτια του Serenity Estate στη Χαλκιδική, το Aspasia, το Daphne και το Rosmarin βρίσκονται σε έναν ελαιώνα 18.500 τ.μ. που περιβάλλεται από ένα τυπικό μεσογειακό δάσος. Βυθιστείτε στην ηρεμία και τη χαλάρωση αυτού του σκηνικού. Θα είστε λίγα βήματα μακριά από την παραλία, περιτριγυρισμένοι από ένα εντελώς παρθένο τοπίο και βυθισμένοι σε μια αίσθηση οικείας ιδιωτικότητας.

Ντυμένα με φυσική πέτρα, με τόνους ξύλου και τερακότας, τα σπίτια μας γιορτάζουν το τυπικό σιθωνικό αρχιτεκτονικό στυλ. Οι εσωτερικοί χώροι είναι άνετοι, χαλαρωτικοί και γεμάτοι γοητεία και χαρακτήρα, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένοι με όλες τις ανέσεις που χρειάζεται ο σύγχρονος ταξιδιώτης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το σπίτι που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας! Το σπίτι «Daphne» έχει τρία επίπεδα, ενώ τα σπίτια «Rosmarin» και «Aspasia» είναι ισόγεια.

Και τα τρία καταλύματα μαζί μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα έως και 14 άτομα. Ιδανικό για μεγαλύτερες παρέες ή οικογένειες, για την τέλεια καλοκαιρινή απόδραση! Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε το σπίτι της επιλογής σας ξεχωριστά, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!