Το συγκρότημα του Serenity Estate στη Σιθωνία της Χαλκιδικής

Τρία πανέμορφα σπίτια μπροστά σε μια ονειρική παραλία.

Μια τοποθεσία εξαιρετικής ομορφιάς, μια παραλία με πεύκα που επεκτείνονται μέχρι το κύμα. Καλώς ήρθατε σε μια ατμόσφαιρα απόλυτης γαλήνης. Στην ανατολική ακτή της Σιθωνίας, στη Χαλκιδική, στον κόλπο Δημητράκη, και στην ευρύτερη περιοχή της Γαλήνης, κοντά στο χωριό Άγιος Νικόλαος, δημιουργήσαμε έναν προορισμό διακοπών, που αποτελείται από τρία ξεχωριστά σπίτια, το Aspasia, το Daphne και το Rosmarin.

Τα σπίτια χρησιμοποιούν το τμήμα της παραλίας ακριβώς μπροστά από το κτήμα, όπου οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν τις πολυτελείς ξαπλώστρες, τις ομπρέλες και τα κρεββάτια παραλίας. Θα βρείτε επίσης άλλα είδη εξοπλισμού παραλίας, όπως κολυμβητικές βάρκες, καγιάκ, ακόμη και το δικό σας θαλάσσιο ποδήλατο. Τα σπίτια είναι ιδανικά για οικογένειες και μεγάλες παρέες φίλων και μπορούν να ενοικιαστούν και χωριστά. Περιτριγυρισμένο από έναν ελαιώνα 18.500 τ.μ. μπροστά σε μια αποκλειστική παραλία, αυτός είναι ένας εξαιρετικός προορισμός διακοπών.

Σε απόλυτη αρμονία με τη φυσική χάρη που τα περιβάλλει, μέρος του περιβαλλοντικού δικτύου «Natura», τα σπίτια Aspasia, Daphne και Rosmarin είναι χτισμένα με υλικά και τεχνικές που αντικατοπτρίζουν τις τοπικές παραδόσεις της αρχιτεκτονικής. Καλαίσθητα διακοσμημένα και επιπλωμένα, βρίσκονται μέσα σε ένα μεσογειακό τοπίο γεμάτο ελιές, πεύκα, δάφνες, δεντρολίβανα. Οι διακοπές στα σπίτια Serenity Estate βυθίζουν τον επισκέπτη στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού και στην ομορφιά της Χαλκιδικής. Ειδικά για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα: σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε.

η παραλία

Ένα από τα πιο όμορφα και ασφαλώς πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά του Serenity Estate είναι η παραλία ακριβώς μπροστά από τα σπίτια. Μια μικρή βόλτα κατά μήκος του μονοπατιού θα σας οδηγήσει σε μια όμορφη αμμώδη παραλία με ήρεμα νερά, προστατευμένη από τον άνεμο. Κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, λευκή άμμος, θαλάσσια κοχύλια, υπέροχοι βραχώδεις σχηματισμοί – αληθινά έργα τέχνης, περιοχές φυσικής σκιάς και ένα μαγευτικό πεύκο που σχεδόν «βουτάει» στη θάλασσα.

Το μικρό νησάκι Καλογριά στη μέση του κόλπου προσφέρει προστασία από τον βόρειο άνεμο. Τα ρηχά νερά που βαθαίνουν σταδιακά, το κάνουν ιδανικό για μικρούς και μεγάλους να κολυμπήσουν! Θα βρείτε καλαίσθητες ξαπλώστρες, ομπρέλες και κρεββάτια παραλίας για την αποκλειστική χρήση των επισκεπτών. Ένα σκιερό καθιστικό παρατείνει την παραμονή σας στην παραλία. Η μη ανεπτυγμένη γύρω περιοχή δίνει στους επισκέπτες μια αίσθηση ιδιωτικότητας και αποκλειστικότητας.

ελαιώνας

Μια τοποθεσία γεμάτη από τις παιδικές μας καλοκαιρινές αναμνήσεις. Ο ελαιώνας του προπάππου μας Μιλτιάδη, το μέρος που παίζαμε κρυφτό, μια οικεία γωνιά της Σιθωνίας που ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε. Αυτός ο όμορφος ελαιώνας περιβάλλεται από ένα μεσογειακό δάσος που εκτείνεται μέχρι τη θάλασσα. Εδώ θα βρείτε το Serenity Estate.

Το τοπίο είναι η ίδια η εικόνα της μεσογειακής χάρης. Τα πεύκα καλύπτουν την πλαγιά του λόφου μέχρι την άκρη του νερού, δάφνη και δεντρολίβανο, ρείκι και κουμαριές και μια πληθώρα εποχιακών φυτών δίνουν στο Serenity Estate τα όμορφα χρώματα και τα αρώματά του, όλο το χρόνο. Εδώ, οι αιωνόβιες ελιές συγκομίζονται με τον παραδοσιακό τρόπο. εδώ η απλότητα μιας άλλης εποχής είναι παρούσα και αναζωογονητική.

Φωτογραφίες